top of page

Aplicații online
pentru automatizarea afaceriilor

easy to use

easy to use

easy to use

easy to use

Aplicația este dedicată restaurantelor cu sau fără servire proprie. Avantajele unui meniu digital în comparație cu unul clasic sunt costurile reduse de printare a meniurilor, gestionarea produselor din meniu mult mai simplă și rapiditatea clienților de a accesa meniul.

Aplicația este dedicată tuturor firmelor care dețin o flotă auto. Prin această aplicație se pot gestiona actele mașinilor cu termenele de expirare și se pot centraliza alimentările mașinilor cu consumurile aferente ale acestora pentru fiecare alimentare sau pe perioadă

Aplicație de stocare a fișierelor, accesibilă oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv conectat la internet. Este foarte utilă pentru transferul de fișiere între departamente.

Aplicație ideală pentru digitalizarea registrelor folosite în contorizarea angajațiilor. Foarte util pentru înlocuirea registrelor de pontare manuală, registrelor de folosire a stivuitoarelor sau pentru redactarea foilor de parcurs.

*Toate aplicațiile sunt dezvoltate pe domeniul www.redere.ro cu o subpagină accesibilă pe bază de cont. Pentru fiecare firmă se pot adăuga diverse roluri ale angajațiilor cu diferite permisiuni pentru gestionarea datelor. 

**Aplicațiile se pot dezvolta și pe un domeniu propriu (implică costuri suplimentare).

***Toate aplicațiile se pot customiza la cererea clientului (culori diferite ale meniurilor, imagini diferite, aranjamente diferite).

bottom of page